Asuinhuoneiston vuokrasopimus – toistaiseksi voimassa oleva

Tämä vuokrasopimusta koskeva asiakirja sisältää keskeisimmät ehdot asuinhuoneiston vuokrauksen osalta Vuokrasopimus kannattaa aina käydä huolellisesti läpi yhdessä vuokralaisen kanssa, jotta vältytään erimielisyyksiltä.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus on nimensä mukaisesti voimassa niin pitkään, kunnes jompikumpi sopimusosapuoli erikseen irtisanoo sopimuksen. Sopimukseen kuitenkin kannattaa kirjata erikseen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä. Sopimusta ei tarvitse erikseen uusia määräajan täytyttyä, mutta tällöin vuokralainen on velvoitettu asumaan asunnossa vähintään tietyn määräajan (Esim. 31.4.2021-31.4.2022), jonka jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana.

Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.