Avioerohakemus – vaihe 1

Avioeron hakeminen on kaksivaiheinen prosessi. Avioero lähtee vireille tällä ensimmäisen vaiheen hakemuksella. Avioerohakemus – vaihe 1 laitetaan vireille jomman kumman puolison kotipaikan käräjäoikeudessa.

Avioerohakemus vaihe 1 on asiakirja, jonka allekirjoittavat puolisot yhdessä tai kumpikin puolisoista yksin. Avioeron hakeminen on siis mahdollista, vaikka toinen puolisoista ei suostuisikaan allekirjoittamaan avioerohakemusta. Avioerohakemukseen voidaan sisällyttää tai sen liitteeksi oheistaa yhteisten lasten huoltoa, tapaamisoikeutta ja elatusta koskevat vaatimukset.

Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.