Hallituksen kokous – pöytäkirja

Osakeyhtiön hallituksen kokouksista on pidettävä pöytäkirjaa. Osakeyhtiölaki velvoittaa hallitusta kokoontumaan tarvittaessa. Hallituksen puheenjohtajan velvollisuutena on kutsua hallitus koolle. Osakeyhtiölle on annettu vapaus järjestää hallituksen kokoontuminen haluamallaan tavalla. Osakeyhtiön hallitukselle kuuluu pääsääntöisesti kaikki sellainen päätöksenteko, jota ei osakeyhtiölaissa tai yhtiöjärjestyksessä ole määrätty muille tahoille, kuten yhtiökokoukselle tai toimitusjohtajalle.

Hallituksen kokous – pöytäkirja on valmis asiakirjapohja, jota voidaan muokata kokouksessa käsiteltävien asioiden mukaisesti. Pöytäkirjassa käydään juoksevasti yleisimmät asiat, joita hallituksen kokouksessa pääsääntöisesti käsitellään.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.