Kiinteistön kauppakirja

Kiinteistön kauppakirja. Kiinteistön kauppakirja on tehtävä sellaisia muotomääräyksiä noudattaen, jotka on säädetty Suomen laissa maakaaressa. Ellei kauppakirjaa ole tehty maakaaren säännöksiä noudattaen, kauppa ei ole sitova. Kiinteistön kauppakirja on myyjien ja ostajien tai heidän valtuutuksella toimivien allekirjoitettava, minkä jälkeen julkinen kaupanvahvistaja vahvistaa kaupan. Kiinteistön kauppakirja on syytä tehdä kattavammaksi, kuin lain minimivaatimus edellyttää.

Kiinteistön kauppakirjassa on hyvä sopia muun muassa kauppahinnan maksamisen ajankohdasta ja maksamattomuuden seurauksista, omistusoikeuden ja hallintaoikeuden siirtymisen ajankohdasta, mahdollisesta irtaimesta omaisuudesta, kohteen vakuuttamisesta, mahdollisista sähkösopimuksista ja niiden siirroista, kiinteistöllä sijaitsevien rakennusten kunnosta ja kohteesta saaduista tiedoista ennen kauppaa jne.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.