Myyjän myyntitarjous – osakehuoneisto

Tämä asiakirjapohja on tarkoitettu Myyjälle, joka on myymässä käytettyä asunto-osaketta (Huoneisto).

Asiakirjapohja soveltuu tilanteeseen, jossa myyjä haluaa Huoneiston myynnin / esittelyn yhteydessä asettaa ”tietyt ehdot” kaupanteolle, jotta ostajalla / tarjouksen tekijällä on mahdollisuus hyväksyä joko myyntitarjous sellaisenaan tai tehdä oma vastatarjous myyjälle.

Myyjän myyntitarjous on yleensä ”myynti-ilmoitus”, jossa esitetään vain Huoneiston perustietoja ja kauppahinta. Tämä aiheuttaa sen, että ostajan ja myyjän välinen neuvottelutilanne on ainoastaan hintakeskustelua, eikä kaupanteossa keskitytä muihin ehtoihin. Esimerkiksi myyjän etuna voi olla esittää jo Huoneiston esittelyn yhteydessä, että hallintaoikeus voidaan luovuttaa tiettyyn ajankohtaan mennessä, joka antaa ostajalle mahdollisuuden vastata myyntitarjoukseen yksilöidymmin tai tehdä konkreettisempi vastatarjous.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.