Osakeanti – merkintälomake

Yhtiön toimittaman osakeannin tavoitteena on usein varojen kerääminen yhtiön hankkeiden toteutukseen, kasvattamalla yhtiön omistuspohjaa TAI rahoittaa Yhtiön toimintaa nykyisten osakkeenomistajien toimesta. Yhtiö laskee tällöin liikkeelle uusia osakkeita ”kaupankäynnin kohteeksi”. Tämä merkintälomake toimii niin sanottuna yleispohjana, johon osakkeenomistaja / uusi omistaja merkitsee osakkeen merkintähinnan, kuinka monta osaketta hän merkitsee ja laskee merkinnän kokonaishinnan.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.