Suppea sovintosopimus

Tämä asiakirja on yksinkertaistettu mallipohja sovintosopimuksesta. Suppea sovintosopimus sopii erityisesti intressiltään pieniin ja yksinkertaisiin asioihin. Sivustoltamme löytyy myös laajempi sovintosopimuspohja.

Sovintosopimuksesta tulee käydä ilmi vähintään sopimusosapuolet (ketkä sopivat), sopimusehdot (mitä sopivat) ja sopimuksen hyväksymistahdonilmaisut (allekirjoitukset). Koska kyseessä on sovintosopimus, sopimuksesta on tärkeää ilmetä myös se, mitä asiaa koskeva riita on sovittu.

Asiakirjassa on lueteltuna tavanomaisia sovintosopimusten ehtoja, joita voi hyödyntää sopivaa sovinnollista ratkaisua etsiessä ja sopimukseen kirjattaessa. Kaikki tässä asiakirjapohjassa luetellut ehdot eivät ole pakollisia sopimukseen.

Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.