Ulosotto – Tilitysvaltakirja

Tämä asiakirjapohja sopii tilanteisiin, jossa ulosoton hakijoina on useampi henkilö. Ulosoton tilittäessä varoja hakijalle eli velkojalle, tilitetään varat hakijan ilmoittamalle tilille. Kun hakijoita on useampi, varat tilitetään niin ikään hakijoiden ilmoittamalle tilille.

Jos tili ei ole kaikkien hakijoiden nimissä, ulosotosta saatetaan pyytää valtakirjaa, jotta varat voidaan tilittää vain yhden hakijan tilille. Jos hakijoilla on yhteinen tili, jonne varojen tilitystä on pyydetty, ei valtakirjalle ole tarvetta. Tilitysvaltakirjassa valtuutettu on se, jonka nimissä olevalle tilille varat tilitetään. Valtuuttaja on se hakijoista, jonka tilille varoja ei tilitetä.

Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.