Valtakirja asunto-osakkeiden myyntiä varten

Valtakirja asunnon osakkeiden myyntiä varten. Asunto-osakkeiden myyminen toisen puolesta voidaan tehdä valtakirjalla. Asunnon omistaja eli myyjä valtuuttaa toisen henkilön puolestaan, jolloin valtuutetulle annetaan valtakirja asunnon myyntiä varten. Tässä valtakirjassa valtuuttaja voi määrätä valtuutuksen kestosta ja myynnin ehdoista. Kyseessä ei ole avoin valtakirja, vaan tiettyyn toimenpiteeseen ja mahdollisesti rajatuksi ajaksi tarkoitettu valtakirja, jossa avoimen valtuutuksen sijasta voidaan määritellä valtuutuksen reunaehdot, joiden puitteissa valtuutetun on toimittava.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.