Valtakirja ulosottomenettelyä varten

Ulosottomenettelyä varten tehdyllä asiakirjalla henkilö voi valtuuttaa itselleen asiamiehen hoitamaan henkilökohtaista ulosottomenettelyään. Valtuutettu voi valvoa valtuuttajan saamisia ja ottaa ulosoton tilittämät rahat ja asiakirjat vastaan. Valtakirja ulosottoa varten on oikea asiakirja silloin, kun valtuuttajan saamiset on tuomioistuimessa ratkaistu ja ovat siten ulosottokelpoisia tai, kun valtuuttaja haluaa valtuuttaa toisen henkilön puolestaan hoitamaan ulosottomenettelyn avulla saamiset velalliselta.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.