Velkakirja

Velkakirja on kirjallinen sopimus. Velkakirjassa velallinen sitoutuu maksamaan velkakirjassa määritetyn rahasumman takaisin velkojalle ja tunnustaa saaneensa kyseisen rahasumman lainanantajalta lainaksi. Allekirjoittamalla velkakirjan velallinen sitoutuu maksamaan velan takaisin velkakirjan ehtojen mukaisesti.

Velkakirjaan on tarkoitus merkitä sovittu sisältö. Velallinen ja velkoja voivat sopia, että velka on korollista tai korotonta. Lisäksi velkakirjassa sovitaan takaisinmaksusuunnitelmasta.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.