Vuokra-asuminen – muutostyösopimus

Tämä asiakirja on yleispohja muutostyösopimuksesta vuokranantajan ja vuokralaisen välillä.

Muutostyösopimus on hyvä tehdä kirjallisesti, mutta se ei ole välttämätöntä. Sopimuksen tekeminen kirjallisesti on suositeltavaa, jotta osapuolet voivat jälkeenpäin osoittaa, mitä muutostöistä on sovittu. Tärkeää on, että sopimuksessa on vähintään sopimuksen osapuolet, muutostyö tarkasti yksilöitynä, suoritettava korvaus ja allekirjoitukset. Sovittu muutostyö tulee yksilöidä riittävästi. Muutostyölle voi asettaa vaatimuksia, kuten maalin värin.

Huomioi sopimusta täyttäessäsi, että mitä tarkemmin asioista on sovittu jo ennen muutostyötä, sitä epätodennäköisempää on, että osapuolilla olisi myöhemmin eriäviä käsityksiä sovituista asioista. Tässä sopimuspohjassa on esimerkkejä tavanomaisista ehdoista muutostyösopimuksissa.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.