Avioerohakemus – vaihe 2

Avioerohakemus 2 vaihe. Avioero prosessi käynnistyy hakemuksella ”vaihe 1”, jonka löydät myös sivuiltamme. Ensimmäisen vaiheen hakemuksen tekemisestä alkaa kulua 6 kk:n harkinta-aika, jonka jälkeen lopullista avioeroa voidaan hakea tällä 2 vaiheen hakemuksella. Avioerohakemus – vaihe 2, on tehtävä 6 kk:n kuluessa ensimmäisen vaiheen harkinta-ajan kuluttua umpeen.

Yksinkertaisesti avioeroa haetaan siis seuraavasti:

1) Avioerohakemus vaihe 1 toimitetaan puolisoiden kotipaikkakunnan käräjäoikeuteen.
2) Odotetaan 6 kk:n harkinta-aika
3) Avioerohakemus vaihe 2 toimitetaan käräjäoikeuteen 6 kk:n sisällä harkinta-ajan päättymisen jälkeen.

Tähän asiakirjamalliin on kattavasti koottu asiat, jotka hakemuksessa tulee ilmoittaa. Muokattavana ladattavissa olevassa word-tiedostossa on mukana selkeät vinkit asiakirjan täyttämiseen.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.