Irtaimen kauppakirja

Irtaimen kauppakirja on hyvä laatia yksityisten henkilöiden välisessä kaupassa, jossa myydään hiemankin arvokkaampaa omaisuutta. Kauppakirjassa yksilöidään ensin kaupan osapuolet sekä kaupan kohde. Tämän jälkeen määritellään kaupan ehdot. Kauppakirjan merkitys on tietenkin siinä, että jälkikäteen tiedetään mitä on myyty ja ostettu sekä millä ehdoilla.

Kauppakirjaan voidaan ottaa tarkkojakin ehtoja esimerkiksi siitä, miten virhevastuu määrittyy, milloin ja miten kauppahinta maksetaan, annetaanko kaupan kohteelle minkälainen takuu ja niin edelleen.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.