Testamentti – keskinäinen

Keskinäisen testamentin avulla kaksi henkilöä, usein aviopuolisot, voivat yhdessä tehdä testamentin toistensa hyväksi. Keskinäinen testamentti on testamentti, jossa kaksi henkilöä määräävät omaisuutensa toisilleen siten, että toisen kuoltua ensiksi eloonjäänyt saa toisen omaisuuden. Keskinäinen testamentti voi sisältää myös toissijaismääräyksen eli määräyksen siitä, kenelle omaisuus menee sen jälkeen, kun toinenkin testamentin tekijöistä on kuollut.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.