Valtakirja – postilähetyksen nouto

Tämä asiakirjapohja on yksilöity valtakirja tietyn valtakirjassa yksilöidyn lähetyksen noutoon postista. Valtakirjassa on yksilöity ne valtuutetun toimet, jotka valtuutus kattaa, eli tietyn lähetyksen nouto.

Valtakirja on sen allekirjoitettava, joka antaa valtuutuksen toiselle. Valtuutettu = se, joka noutaa toisen lähetyksen postista. Valtuuttaja = se, jonka lähetys postista noudetaan.

Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.