Yhtiökokouskutsu

Yhtiökokouskutsu on aina toimitettava kirjallisesti tai sovittaessa sähköpostitse osakkeenomistajille. Kuitenkin, tiettyihin kokouksiin on lähetettävä aina kirjallinen kutsu. Tällaisia kokouksia ovat esimerkiksi kokoukset, joissa yhtiöjärjestystä päätetään muuttaa niin, että osakkeiden oikeuksia tai velvollisuuksia muutetaan osakkeenomistajille epäedullisella tavalla.

Yhtiökokouskutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen on toimitettava yksityisissä osakeyhtiöissä osakkeenomistajille aikaisintaan kahta kuukautta ja viimeistään viikkoa ennen yhtiökokousta.


Laki24.fi –verkkosivuilta saat tarvitsemasi asiakirjan helposti ja nopeasti käyttöösi vain napin painalluksella. Valitse haluamasi tuote sivustoilta ja lataa asiakirja. Tämän jälkeen asiakirja latautuu koneellesi automaattisesti muokattavana Word –tiedostona.

Asiakirjat ovat sisällöltään kattavia ja laadukkaita, ulkoasultaan tyylikkäitä ja huoliteltuja. Laki24.fi –verkkosivuilta voit ladata asiakirjan tietäen, että sen laatu on varmistettu. Laki24.fi –asiakirjat ovat Suomen Juristit Oy:n lakimiesten laatimia. Voit tutustua meihin tarkemmin www.suomenjuristit.fi.

Jos haluat keskustella asiastasi asiantuntijan kanssa ennen asiakirjan täyttämistä, voit soittaa Lakipuhelimeen 0600 11133 (2,95 e/min +pvm). Lakipuhelimessa sinua palvelee asiantuntevat juristimme, joilta voit kysyä mielessäsi olevasta asiasta.

Muualta verkosta saat lakiaiheesta tietoa esim. tutustumalla ajantasaiseen Suomen lakiin osoitteessa www.finlex.fi.